top of page

In ruil voor uw vertrouwen bieden wij u kwaliteit aan de beste prijs.

Bureau ruimtes, horeca of particulier groot of klein elk project is voor ons even belangrijk. Van samen de juiste keuze maken tot levering en plaatsing alles regelen we graag voor u.

Bij ons vind u geen groot bedrijf wel een grote service.

Wij kijken alvast uit naar een mogelijke samenwerking!

De tafelspecialist

Op zoek naar een prachtige eetkamertafel, een veelzijdige bureau, een bartafel op maat voor in de keuken, een unieke vergadertafel…  bij Simo Interieur vindt je ongetwijfeld iets naar jouw smaak. Wij bieden een grote collectie van unieke tafels, zowel design als klassiek. Simo Interieur staat garant voor de beste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Vindt je niet meteen wat je zoekt? Wij maken ook jouw maatwerk tafel, geheel naar eigen ontwerp. Dus heb je zelf een idee? We adviseren je graag. Bel ons voor een afspraak op +32 495 61 18 16 en kom langs in onze atelier in Antwerpen en ontdek de oneindige mogelijkheden!

PROFESSIONELE KLANTEN

Ben je interieurarchitect, interieurontwerper of stylist en wil je graag met ons samenwerken? Heb je meerdere tafels nodig voor jouw bedrijf of project? Wij helpen graag met het ontwerp van een kantoor, winkel, co-working space, of ontvangstruimte. Steeds met een aantrekkelijke korting voor professionals. Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën en bezorgen je achteraf geheel vrijblijvend een interessant voorstel met deskundig advies. 

Particulieren

Ben je momenteel aan het renoveren? Heb je zicht op verbouwingen? Misschien ben je wel een renovatielening aangegaan om de werken te bekostigen... Aangezien wij maatwerk aanbieden is het steeds mogelijk onze offerte of factuur in te brengen bij de bank. Want zeg nu zelf, wat is een nieuwe keuken zonder bijpassende tafel?  

TAFELS OP MAAT

PURE MATERIALEN

PERSOONLIJK ADVIES

GRATIS LEVERING

INTERIEUR

bottom of page