IMG_eiken_tafel_wolk_organisch_tafelblad_eikenhout_simo_interieur_antwerpen.JPG

KWALITEIT

We werken enkel met hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit. Puurheid en eenvoud in ontwerp staan centraal. Zo ben jij zeker dat je een duurzaam en tijdloos meubel in huis haalt.

Betaalbaar

Verfijnde ontwerpen met oog voor detail, maar ook voor de prijs. SIMO staat garant voor een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden eerlijke prijzen voor jouw maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en ontdek het zelf.

GRATIS LEVERING

Tafels op voorraad worden binnen 2 weken geleverd. Bestel je een meubel op maat dan heb je het binnen 6 à 8 weken in huis. We leveren gratis tot op het gelijkvloers. De montage ter plaatse is volledig inbegrepen. 

Advies & inspiratie

Wij luisteren graag naar jouw wensen en ideeën. Bel ons op +32 495 61 18 16 of maak een afspraak en kom langs in onze atelier in Antwerpen en ontdek de oneindige mogelijkheden.

COLLECTIE

!

Bestsellers

DESIGN tafel
DALI

Eik en staal, een tijdloze combinatie!
Een bewust verfijnd ontwerp dat het ruimtelijk gevoel in jouw interieur behoudt.
Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zowel geschikt als bureautafel, eettafel en zelfs tuintafel!

dali zwart all black table tafels op maat designtafel design maatwerk eik en staal zwart t
scandinavische bank son eik eikenhout handgemaakt ambacht scandinavian tafel hanson tafels

EIKEn tafel
hANSON

Scandinavisch geïnspireerd ontwerp met een tijdloze uitstraling.
Massief eikenhout in zijn mooiste vorm.
Aan deze tafel wordt geschuurd tot het helemaal goed zit. 
Een HANSON tafel heb je voor het leven.

Projecten

DIENSTEN

12-12-18-5717_edited.jpg

INRICHTING B2B

CO-working spaces zijn hot! Op zoek naar grote tafels om met je collega's aan te eten, te werken of te vergaderen? Of liever directe one-to-one plekken? Wij maken jouw tafel volledig op maat van jouw ruimte. Heeft jouw project net dat ietsje meer nodig? Wij adviseren je graag!

vastgoedstyling homestaging inrichting ligne roset togo oker

VASTGOEDSTYLING

Van plan om jouw appartement, studio of huis te verkopen? Dan wil je er vast wel het meeste uithalen! Vandaag de dag verkoop je veel meer dan vier muren en een dak. En laat dat nu juist zijn waar wij goed in zijn. Met de juiste meubels en accessoires creëren wij het absolute 'thuis'-gevoel dat kandidaat-kopers over de streep trekt.

Simo, what's in a name

01-11-18-1452.jpg

Al sinds zijn studies aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Antwerpen heeft Stephan een affiniteit met het esthetische. Na jarenlang handelen in vintage design groeide de goesting om zelf meubels te ontwerpen en te maken. Dromen werden werkelijkheid toen Sara op zijn pad kwam. Met een achtergrond in interiordesign weet zij al jou gepast interieuradvies te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Bij SIMO primeert een persoonlijke aanpak!

Bij ons vindt u dus  groot bedrijf, onpersoonlijke webshop of gejaagd salesteam, maar gewoon twee bezielde ondernemers  die met veel enthousiasme jouw droomproject realiseren.

Zo is SIMO ontstaan, vanuit de liefde voor elkaar en een passie voor interieur. 

stephan & Sara

over ons

VOLG ONS OP Instagram

offerte? VRAGEN? AFSPRAAK?
arrow&v