Hoe plaats ik een bestelling?

Je kan bestellen via onze webshop, telefonisch of per e-mail. 

Bij vragen, bel ons gerust even op. We overlopen alles graag even met jou.

Welke betaalmiddelen worden aanvaard?

Wij aanvaarden zowel contante betaling, creditcard als overschrijving. Om een veilig online betaling te garanderen alsook de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen, worden de transactiegegevens versleuteld met SSL- technologie. U heeft hiervoor geen speciale software nodig, dit is een geautomatiseerd proces. Wij aanvaarden bij online aankopen volgende betaalmiddelen: VISA, Mastercard, online overschrijving via KLARNA en betalingen via PayPal.

Kan ik de meubels vrijblijvend bezichtigen?

 

Dit kan ten allen tijden na telefonisch of per e-mail een afspraak te hebben gemaakt.

 

Is de afwerking van de meubels inbegrepen in de prijs?​

 

We bieden jou de mogelijkheid om de meubels zelf af te werken in een kleur of behandeling naar keuze.

Wil je dit graag door ons laten doen? Geen enkel probleem; alle soorten afwerking zijn mogelijk. Afhankelijk van de tafel varieert de kost van de behandeling van € 45 tot € 190. Contacteer ons gerust voor al je vragen hieromtrent.

Kan een bepaald meubel ook in andere afmetingen worden bijbesteld?

Alle modellen op de website kunnen in bijna elke afmeting op maat gemaakt worden. Heb je dus speciale wensen? Wij horen het graag! Stuur ons een aanvraag voor een offerte en je hebt binnen de 24u een antwoord.

Worden de meubels over heel België geleverd?

 

Wij leveren in heel België tegen scherpe tarieven. Bedraagt jouw bestelling meer dan € 1000, dan leveren we ze zelfs helemaal gratis! Voor levering in Nederland bedraagt de leverkost € 90 voor bestellingen onder de € 1000. Voor grotere bestellingen leveren we aan slechts € 45.

Hoe verloopt een levering?

De levering wordt voorzien op het door u opgegeven adres. Gelieve ons op voorhand mede te delen indien wij rekening dienen te houden met eventuele obstakels. 

 

Er is steeds maar één chauffeur aanwezig bij de levering. Bijgevolg vragen wij om, indien u zelf niet in de mogelijkheid bent om te helpen, extra hulp te voorzien. Eén persoon is voldoende.

De goederen worden steeds geleverd op het gelijkvloers. In de mate van het mogelijke brengen wij de goederen naar de gewenste ruimte. Gelieve dus vooraf te bekijken of de breedte van de deuropeningen voldoende is.

Woont u op een verdieping, dan dient er steeds een ladderlift voorzien te worden. Wij bieden deze service aan voor € 100 incl. BTW (omgeving van Antwerpen). Andere regios op aanvraag.

Retour- en teruggavebeleid

Onze producten zijn niet van geprefabriceerde aard en worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument. Bijgevolg is er geen herroepingsrecht van toepassing op onze producten. Voor meer informatie kan u onze algemene voorwaarden nalezen.

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

 

FaQ

DESIGN MAATWERK

GRATIS LEVERING

PURE MATERIALEN

ADVIES & SERVICE

INTERIEUR

0

SIMO INTERIEUR   |   Herrystraat 19-21 - 2100 Deurne (Op afspraak)   |   +32 495 61 18 16   |  info@simointerieur.com

  • Facebook - Black Circle
  • SIMO Interieur Instagram